IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

PSG PES ETMEDİ! MESSİDEN BİR REKOR DAHAPSG PES ETMEDİ! MESSİDEN BİR REKOR DAHA
Tarih : 03.04.2013 06:19  - Benzer Haberleri Göster


PSG pes etmedi! Messi'den bir rekor daha!

Barcelona iki kez öne geçtiği PSG ile berabere kaldı, Arjantinli yıldız Lionel Messi, bir kez daha adını tarihe yazdırdı..
-PSG: 2 - Barcelona: 2

Stat: Parc Des Princes

Hakemler: Wolfgang Stark, Jan-Hendrik Salver, Mike Pickel (Almanya)

PSG: Jallet, Alex, Silva, Maxwell, Moura, Beckham (Dk. 70 Verratti), Matuidi, Pastore (Dk. 76 Gameiro), Lavezzi (Dk. 66 Menez ), Ibrahimovic
 
Barcelona: Valdes, Alves, Mascherano (Dk. 84 Bartra), Pique, Alba, Sergio Busquets, Iniesta, Xavi, Villa (Dk. 81 Tello), Messi (Dk. 46 Fabregas), Alexis Sanchez
 
Goller: Dk. 38 Messi, Dk. 89 Xavi (penaltı) (Barcelona), Dk. 79 Ibrahimovic, Dk. 90+4 Matuidi (PSG)
 
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında PSG, Barcelona'yı konuk etti.
Taraftarının da desteğini arkasına alan PSG, maça hızlı başladı. 5 dakikada gole çok yaklaştı, Lavezzi'nin vuruşu direğe takıldı.
 
Fransız ekibi kupanın favorilerinden olan rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyarken, gol Barcelona'dan geldi. 38. dakikada İspanyol ekibinde gecenin en iyisi olarak görünen Alves'in harika asistini Arjantinli yıldız Lionel Messi golle sonuçlandırdı ve devre 0-1'lik sonuçla girildi.
 
Barcelona'nın o bilinen performansından çok uzak olduğu mücadelede PSG beraberlik golünü 79. dakikada eski Barcelonalı Ibrahimovic ile skora dengeyi getirdi. Soldan ceza sahasına ortalanan serbest vuruşta Silva'nın kafa vuruşu yan direkten geri döndü. Dönen topu ofsayt pozisyonunda olan Ibrahimovic filelere gönderdi. Barcelonalı oyuncular ofsayt itirazında bulunmasına rağmen hakem Wolfgang Stark, yardımcısı bayrağını kaldırmayınca golü verdi.
 
Maçın son anlarında Barcelona yeniden öne geçti. Ceza sahasında Alexis Sanchez kaleciden topu kurtardıktan sonra yerde kaldı. Hakem Wolfgang Stark penaltı noktasını gösterirken, Fransız ekibinin oyuncularının itirazı sonucu değiştirmedi. penaltıyı 89. dakikada Xavi gole çevirdi ve İspanyol ekibi yeniden öne geçti.
 
Maç bitti derken son uzatma dakikasında bir gol daha geldi. Ibrahimovic'in ceza yayına doğru kafayla indirdiği topta Matuidi'nin vuruşu Valdes'in müdahalesine rağmen ağlara gitti ve mücadele 2-2 sonuçlandı.
 PSG, uzatmada bulduğu bu golle Avrupa kupalarındaki iç sahadaki yenilmezlik serisini de korumuş oldu. Fransız ekibi, Parc Des Princes'de 24 maçtır yenilmiyor.
 
Karşılaşmanın rövanşı 10 Mart'ta Camp Nou'da oynanacak ve yarı finale yükselecek takım belli olacak.
 
-Messi'den bir rekor daha-
Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, rekorlarına bir yenisini daha ekledi. Karşılaşmada gol perdesini açan Messi, Şampiyonlar Ligi'nde 20 farklı şehirde gol atan ilk oyuncu oldu.
 Bu arada Messi, sakatlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna devam edemedi ve yerini Fabregas'a bıraktı.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim