IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İSPANYA DA MANŞETLER CİMBOMİSPANYA DA MANŞETLER CİMBOM
Tarih : 02.04.2013 02:16  - Benzer Haberleri Göster

İspanya'da manşetler Cim Bom

Bernabeu'daki nefes kesecek maç öncesi İspanyol spor gazeteleri, Galatasaray'a odaklanmış durumda. Dün Marca, Wesley Sneijder, AS ise Burak Yılmaz röportajlarını manşet yaptı.

Devler Ligi’nde Galatasaray, Real Madrid’le çeyrek finalde eşleştiğinden beri İspanya’da manşetleri hemen hemen her gün Aslan süslüyor. Bir süredir Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızlarıyla röportajlar yapan gazetelerden AS dün Burak Yılmaz, Marca ise Wesley Sneijder’le olan söyleşilerini birinci sayfalarına taşıdı. AS, ‘Tehlikeli Burak’ başlığıyla verdiği haberde tecrübeli golcü, “Bernabeu’da önemli işler yapmak ve ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi. Kupayı çok istediklerini vurgulayan Burak, “Eğer Real Madrid’i eleyebilirsek, Şampiyonlar Ligi’ni de kazanabiliriz. Böyle bir potansiyelimiz var” ifadesini kullandı.

‘Mourinho babam gibi’


Marca’ya konuşan ve Jose Mourinho’yu ikinci babası gibi gördüğünü vurgulayan Sneijder ise “Eski takımım Real Madrid’de güzel hatıralarım oldu. Mourinho ile ise İnter’de Devler Ligi’ni kazandım. Onu, Real’den daha çok seviyorum. Gol atarsam elbette bunu kutlayacağım. Takımımızın ise önemli bir gücü olduğuna inanıyorum. Rakibimiz elbette çok güçlü ama biz de elimizden geleni yapacağız” yorumunu yaptı. Hollandalı oyuncu, hem Bernabeu’daki hem de İstanbul’daki karşılaşmaların atmosferinin, heyecan verici olacağını tahmin ettiğini de sözlerine ekledi.

KAYNAK:fanatik


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim