IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TEMELHAN SERİYE DEVAM EDİYORTEMELHAN SERİYE DEVAM EDİYOR
Tarih : 01.04.2013 12:28  - Benzer Haberleri Göster

 Sadık Giz Koşusu'nu TEMELHAN kazandı


31 Mart Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda koşulan Sadık Giz Koşusu’nu (KV-8 / S) H. Hüseyin Temel’in sahibi olduğu TEMELHAN (Kaneko – Lost Control / Common Grounds) jokeyi Halis Karataş ile kazandı.
Dört ve daha yukarı yaşlı 11 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1800 metre çim pistte gerçekleştirilen 57.000 TL ikramiyeli koşuda, BAY ŞERİF (Okawango-Apple Blossom/Castle Rising) ikinci olurken, WARRIOR HAWK (Trapper-Duselik/Sunny’s Halo) üçüncü, ALWAYS PRESIDENT (Always A Classic-Yamis/Distant Relative) de dördüncü oldu.
Kazanan TEMELHAN için koşunun bitiriş derecesi 1.50.82 olurken, farklar 4 Boy-1 Boy-Baş şeklinde gerçekleşti.
 
17 Şubat 2012 tarihinde İzmir Şirinyer Hipodromu’nda katıldığı Şartlı-1 koşuyla yarış hayatına başlayan TEMELHAN, kariyerinin 17. startında üst üste 4., toplamda ise 8. birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 10 Mart günü aynı pistte 1400 metre çim piste gerçekleştirilen Seferihisar Koşusu’nu (KV-6) bugünkü jokeyi Halis Karataş ile kazandı.
SADIK GİZ
1911 yılında Aydın'da doğdu. Belçika Ziraat Okulu mezunu olan Sadık Giz, İzmir Milletvekilliği görevinde bulundu. Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreterliği de yapan ve görevi sırasında yarışçılığımıza önemli katkıları olan Giz, 1979 yılında vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim