IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ALEX DEN MELO YA BOMBA SÖZLERALEX DEN MELO YA BOMBA SÖZLER
Tarih : 10.04.2012 08:55  - Benzer Haberleri Göster

Alex, Cruzeiroda 2 yıl birlikte forma giydiği vatandaşı Melo için, O benim arkadaşım değil dedi.

Brezilya ın Cruzeiro ekibinde Galatasarayın hırçın futbolcusu Melo ile birlikte daha önce 2 yıl top koşturan Fenerbahçe in tecrübeli yıldızı Alex de Souza, vatandaşı için olumlu referans vermedi. Twitter üzerinden gelen soruları cevaplayan Sarı-Lacivertli futbolcu, hafta içinde takım arkadaşı Albert Rierayı hastanelik eden Felipe Meloyla dost olmadığını söyledi.Fenerbahçe in Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Galatasarayda forma giyen vatandaşı Felipe Melo hakkında imalı konuştu. Takım arkadaşı Albert Rierayı döverek hastanelik eden Melo ile iki yıl Cruzeiroda birlikte oynadığını belirten Alex, buna karşılık Breziyalı futbolcunun arkadaşı olmadığını ifade etti. Twitterda Sarı-Lacivertli bir taraftarın, Felipe Melo ile arkadaşlığınız nasıl kaptan? Bunu çok merak ediyorum. İyi mi? şeklindeki sorusunu cevaplayan tecrübeli oyuncu, Cruzeiroda iki sene oynadım. Fakat benim arkadaşım değil. sözlerini kullandı. Hatılanacağı gibi sambacının, bu sezon Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde Felipe Melo ile yan yana gelmemeye çalışması dikkat çekmişti.

Alex de Souza, 8 yıldır görev yaptığı Sarı-Lacivertlilerde Çalıştığın en iyi ve en kötü teknik direktörler kimdi? sorusuna ise cevap vermek istemedi. 34 yaşındaki futbolcu, Aykut Kocaman için de yorumda bulunmazken şu ana kadarki futbol hayatında çalıştığı en iyi teknik adamın da Vanderlei Luxemburgo olduğunu vurguladı. Alex, Kaptan, Sivasspordan Erman Kılıçı alsak sen de onu yetiştirsen, yerini tutar mı? diye yazan taraftara, O iyi oyuncu! karşılığını verdi. Aykut Kocamanın 3 maç yedek beklettiği Emre Belözoğlu u da öven yetenekli futbolcu, Ben onu çok beğeniyorum. O çok iyi oyuncu. değerlendirmesinde bulundu.

OĞLUM FELİPENİN G.SARAYI TUTMASI İMKâNSIZ


Medical Pakk Antalyaspor karşılaşmasının ardından iki kızının yanı sıra 20 aylık oğlu Felipe de Souzayı da Şükrü Saracoğlu Stadı ın çimlerine bırakan Alex, tribünlerin yoğun desteğiyle karşılaştı. Fenerbahçe in 2-0 kazandığı mücadelenin ardından taraftarlar Felipe in ne zaman Fenerbahçe forması giyeceğini merak etti. Minik de Souza ın Yüzde 100 Fenerli olduğunu kaydeden Alex, 14 sene sonrasına gün verdi. Deneyimli oyuncu, Felipe takım değiştirmek isteyip Galatasarayı tutmak isterse ne olur? yönündeki soruyu da Bu imkânsız. diyerek soruyu geçiştirdi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim