IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TERİM NELER SÖYLEDİ?TERİM NELER SÖYLEDİ?
Tarih : 13.03.2013 07:35  - Benzer Haberleri Göster


Terim neler söyledi?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmelerini değerlendirdi..
Terim'in açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Bazen çok iyi bazen çok kötü olabilirsiniz. Galatasaray bugün bileğinin hakkıyla kazandı. İlk yarı daha farklı da olabilirdi. İkinci yarı direndik, çocuklar gereğini yaptılar. Son çıkışımızı birkaç kez yakaladık ama ya ofsayta yakalandık ya da son pası yapamadık. Schalke'nin 0-0'ken bile böyle pozisyonlar verebileceğini tahmin etmiştik. İlk yarı için söyleyeceğim hiçbir şey yok. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum, tebrik ediyorum, hepsiyle gurur duyuyorum. Dünyanın her yerindeki taraftarımızı elimi kalbime götürüyorum ve selamlıyorum. Ülke adına gurur duyulacak bir durum. Avrupa'nın en iyi 8 takımı arasına kaldık. Bizi seyretmeye gelen büyük fedakarlıklarla bilet alan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
 
İkinci yarı oyuncu değiştirmeyerek oyuncularıma gereken mesajı verdim. Burak'ı Sneijder'i çıkarıp 4-5-1'e dönebilirdim. Koşmaz denen veya markaj yapmayan oyuncuların daha fazla koşmasını sağlayabilirsek çok büyük fark yaratır. Bunu deneyeceğimi ve üçlüye (Drogba, Sneijder, Burak) birlikte görev vereceğimi söyledim. Kalemize ilk gelen, hatta gelmeyen top gol oldu. O ana kadar 3 pozisyonumuz var net. Oynayan oynamayan bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Ülke güzel güzel kutlamalıdır. Emeği geçen yardımcılarıma, başkan, yönetimiz ve bütün çalışanlarımıza ve dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
 
Hamit'in gol atmasıyla ilgili de konuşan Terim, "Takdiri ilahi. 8-9 tane top direkten dönüyor olan da direğe vurup oluyorsa bu takdiri ilahidir" dedi.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim