IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

PETİNA BOMBA YAPTIPETİNA BOMBA YAPTI
Tarih : 06.03.2013 09:07  - Benzer Haberleri Göster

Esat Özbilen Koşusu’nu PETINA kazandı

5 Mart Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda koşulan Esat Özbilen Koşusu’nu (KV-8 / S) S. Bora Atakol’un sahibi olduğu PETINA(Kaneko – Malina / Doyoun) isimli safkan, jokeyi Ayhan Kurşun ile kazandı.4 ve yukarı yaşlı 6 safkan İngiliz atının katılımıyla, 2000 metre kum pistte gerçekleştirilen, 57.000 TL ikramiyeli koşuda GRAND EXPECTATIONS (Grand Ekinoks-Morris Code/Lost Code) ikinci olurken, KING DROK (West By West-Ms. Hero/Sea Hero) üçüncü, KASAP SADIK (Dinyeper-Derin/My Volga Boatman) da dördüncü oldu.Kazanan PETINA için koşunun bitiriş derecesi 2.11.53 olurken, farklar 3 Boy-3 Boy-3 Boy şeklinde gerçekleşti.Kariyerinin 18. yarışında 7. birinciliğini elde eden 4 yaşındaki doru erkek safkan PETINA, son olarak 26 Aralık 2012 tarihinde Adana-Yeşiloba’da katıldığı 1500 Metre Kum pistteki Karataş Koşusu’nu (KV-6) kazanma başarısı göstermişti.

 

                               ESAT ÖZBİLEN

 1920 Adana doğumlu Esat Özbilen, Borsa Meclis Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde bilirkişilik görevleri yanı sıra sahalarımızda uzun yıllar at sahipliği ve yetiştiricilik yapmıştır. Adana ve İstanbul hipodromlarında Komiserler Kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptıktan sonra Yüksek Komiserler Kurulu üyeliği görevinde de bulunmuştur.

2007 yılında kaybettiğimiz Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Esat Özbilen'i, anısına düzenlenen bu koşuda saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim