IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

EBOUE ÖZÜR DİLEDİ!EBOUE ÖZÜR DİLEDİ!
Tarih : 01.03.2013 08:01  - Benzer Haberleri Göster


Eboue özür diledi!

Orduspor maçındaki hareketlerinden dolayı sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Galatasaraylı Eboue Hasan Şaş'a yaptığı sus hareketinden dolayı pişman olduğunu ve özür dilediğini söyledi.
GS TV'ye konuşan Eboue, "Oyundan alınırken biraz gergindim ama bunun sebebi kişisel. Kendi öz eleştirimi yaptığımda aslında o maçta biraz daha iyi şeyler yapabilirdim takımım için. O yüzden onu yapamamanın verdiği bir gerginlik vardı ve kendi kendime sinirlendim. Tabi sakatlıktan geldim ama ne olursa olsun bir şeyler yapabilirdim. Çıkarken yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş’a karşı bir hareketim oldu. Sus işareti yaptım ama çok pişman oldum. Eve geldim bütün gece düşündüm. Bütün gece o hareketi düşündüm uyuyamadım ve bu sabah hem takım arkadaşlarımdan hem hocalarımdan özellikle Hasan Şaş’tan özür diledim." dedi.
 
Fildişili oyuncu şöyle devam etti:
"Burada herkes beni çok seviyor ben de herkesi çok seviyorum burada inanılmaz bir aile ortamı var. Benim kariyerimde ilk kez böyle bir şey gerçekleşti ve son olacak. Söz veriyorum. Hem hocalarımızdan hem de taraftarımdan özür diliyorum. Benim kalbimi biliyorlar kötü bir amaçla yapmadığımı biliyorlar. Çok pişmanım. Kariyerimde ilk defa gerçekleşti bu olay. Söz veriyorum bu son olacak. Ama hocalarıma teşekkür ediyorum hocalarım özrümü kabul ettiler. Benim ne kadar iyi niyetli olduğumu biliyorlar"
 
Orduspor maçını da yorumlayan Eboue, "Çok mutluyum çok önemli bir geri dönüş yaşandı. Futbolda mücadele ettiğiniz zaman futbol oynadığınız zaman ve takım halinde bütünleşip oynadığınız zaman mutlaka tanrı da size yardım ediyor. Bu da böyle oldu zaten. İlk yarı zordu. 2-0 geri düştük ama ondan sonra takım mücadeleyi bırakmadı iyi top oynadı ve inandı. Kendimize inandık birbirimize inandık beraber mücadele ettik ve bunun sonunda gelen bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandı.
 
Hafta sonu deplasmanda yapacakları Eskişehirspor maçını da değinen Eboue, "Zor bir maç bizi bekliyor bu hafta sonu. Eskişehirspor'a karşı. Evinde iyi oynayan bir rakip var ama onları iyi tanıyoruz ve hazırız. Eskişehirspor takımı gayet iyi oynayan bir takım ileri uçta çabuk adamları var. Onlara dikkat etmemiz gerekiyor. Maçta ilk dakikadan itibaren kendi oyunumuzu oynayıp bulduğumuz fırsatları gollerle değerlendirmemiz gerekiyor. Galatasaray gibi oynamaya devam edip 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Umarım hafta sonu tanrı bize güç verir ve Eskişehir'den 3 puanla döneriz" diye konuştu.KAYNAK:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim